follow Catalog firme » Transporturi » Transport persoane » Judetul HUNEDOARA
  home     Transport persoane   Judetul HUNEDOARA

Transport persoane Hunedoara

Obtineti cel mai bun pret pentru transport persoane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport persoane petrosani, transport persoane hunedoara, transport persoane, transport persoane intern, transport persoane extern (Petrosani, HUNEDOARA)
Transport persoane, intern si extern, autocar mercedes benz turismo,50 locuri, 2 tv, dvd, wc, minibar, aer conditionat climatronic...mai multe detalii la tel. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0724 *** ***Click aici!
transport persoane hunedoara, transport persoane (Hunedoara, HUNEDOARA)
Din 2000 am inceput activitatea pe acest segment de piata. cautam permanent imbunatatirea serviciilor oferite de societatea noastra, pentru a statisface cat mai bine nevoile clientilor nostrii. pana in prezent am reusit sa ne imbunatatim parcul auto cat si sa stabilim noi relatii cu firme adiacente serviciilor de transport. astfel putem oferi consultanta in organizarea de intinerarii si aici ne referim la :..
0742 *** ***Click aici!
transport persoane autocar, transport persoane intern, transport persoane, transport persoane romania (Vulcan., HUNEDOARA)
Suntem o firmă de tradiţie, cu peste 12 ani de activitate in domeniul transportului de persoane. Principalul obiectiv al firmei noastre este acela de a asigura clienţilor noştri siguranta şi confort la standarde europene...
0722 *** ***Click aici!
transport persoane international, transport persoane intern, transport persoane (DEVA, HUNEDOARA)
DEVATRANS SRL infintata in 1995 se ocupa cu transportul de persoane si marfa in tara si strainatate. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0744 *** ***Click aici!
transport persoane hunedoara, transport persoane deva (Deva, HUNEDOARA)
Astral taxi este o companie care executa transport in regim taxi, cu masini licentiate si autorizate in conformitate cu legea 38/2003. *astral taxi pune la dispozitia clientilor serviciu de dispecerat taxi, non stop, unde va garantam raspunsul oricarui apel si prezenta taxi-ului la apel, pe raza orasului, in 2-5 minute. *astral taxi are un dispecerat echipat cu statii de emisie-receptie, de ultima generatie..
0254 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie